Bülten Sıra No: 2024/6040

39. Amerikan Türk Konferansı (ATC) Hk.

24 Nisan 2024, Çarşamba

Sayın Üyemiz,


Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan (DEİK) alınan bir yazıda, Türkiye – ABD İş Konseyi (TAİK) tarafından, Amerikan Ticaret Odası ve American Turkish Business Roundtable (ATBR) iş birliğinde, 39. Amerikan Türk Konferansı’nın (ATC), 9 – 10 Mayıs 2024 tarihlerinde, Washington D.C.’de gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Konferansta Türk-Amerikan ilişkilerindeki gelişmeler, üst düzey özel sektör ve devlet temsilcileri tarafından değerlendirilecek olup; ABD ve Türkiye’deki iş ve yatırım ortamlarına dair görüş alışverişinde bulunulmak üzere çeşitli alanlarda paneller yer alacağı belirtilmektedir. “Partnering Strategically, Winning Globally” temasıyla bu yıl savunma ve güvenlik, enerji, üçüncü ülkelerde iş birliği, dijital teknolojiler, turizm ve ticaret konulu panellerden oluşacak etkinliğe katılım için, 30 Nisan 2024 Pazartesi gününe kadarhttps://www.americanturkishconference.org/ linki üzerinden kayıt yapılması gerektiği bildirilmektedir.

Düzenlenecek olan panellere konuşmacı olarak katılma fırsatı elde etmek ve sponsorluk paketleri hakkında detaylı bilgi edinmek için Selin Sırer (ssirer@deik.org.tr) ile iletişime geçilmesi önemle rica olunur.

Ek: 39. ATC Sponsorluk Dosyası  

Bilgilerinize sunarız.



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.