Bülten Sıra No: 2023/5896

Türkiye-Birleşik Arap Emirlikleri İş Forumu, 30-31 Ekim 2023, İstanbul Hk.

25 Ekim 2023, Çarşamba

Sayın Üyemiz,

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan alınan bir yazıda, Türkiye-BAE İş Forumu, Türkiye-Birleşik Arap Emirlikleri Ortak Ekonomik ve Ticaret Komitesi (JETCO) 1. Dönem Toplantısı kapsamında Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ev sahipliğinde, 30- 31 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecektir. Etkinliğin ilk günü DEİK Merkezinde gerçekleştirilecek olup, sektörel toplantıların gerçekleştirilmesi, etkinliğin ikinci gününde ise Conrad Otel’de panellerin düzenlenmesi planlandığı ifade edilmektedir.

T.C. Ticaret Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat ve BAE Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Dr. Thani bin Ahmet Al Zeyoudi’nin teşrif edeceği Türkiye-Birleşik Arap Emirlikleri İş Forumu’na; gıda, tarım, üretim makinaları, sağlık, medikal, ilaç, e-ticaret, dijital çözümler ve teknolojiler, inşaat ve altyapı, yapı malzemeleri, savunma sanayi, lojistik, kozmetik, finans ve bankacılık, bilgi teknolojileri, havacılık ve denizcilik sektörlerinde faaliyet gösteren Türk ve BAE’li firmaların katılım sağlanması beklendiği ifade edilmektedir.

Anılan İş Forumu’na katılım sağlamak isteyen üyelerimizin, https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/1620/20706 internet adresinde yer alan katılım formunu en geç 27 Ekim 2023, Cuma günü saat 14.00’e kadar eksiksiz doldurmaları gerekmektedir.

Ek:

  1. Taslak Program
  2. Duyuru Görseli
  3. Birleşik Arap Emirlikleri Resmi Heyet Listesi (1 sayfa, Türkçe)
  4. Birleşik Arap Emirlikleri Özel Sektör Heyet Listesi (2 sayfa, Türkçe)

 

 



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.