Bülten Sıra No: 2020/4595

TGSD İstanbul Moda Konferansı Sanal B2B Görüşmeleri

02 Ekim 2020, Cuma

8-9 Ekim 2020 tarihinde düzenlenecek olan 13.İstanbul Moda Konferansı çerçevesinde 9 Ekim 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan online B2B platformunda, başta Avrupa olmak üzere pek çok ülkeden yüzlerce markayı temsil eden alım heyetleri ve dış alım grupları ile birebir görüşme imkanı sunulmaktadır.

 

Her yıl yaklaşık 1200 iş görüşmesinin yapıldığı B2B online platformunda gerçekleştirilecek ikili iş görüşmelerine iki şekilde katılım mümkündür:

 

1- Stand ile katılım:

 

30 Firma ile sınırlıdır. B2B sanal standlarda, firmanın dijital ürün kataloğu, tanıtım videosu ve online video görüşmelerde 3D teknolojisi kullanılarak sergilemek istediği 2 farklı ürünün 3’er adet farklı renk varyantı sergilenebilecektir. B2B standlarda kullanılacak 3D teknolojisi, hem katılımcı firmaların online platformdaki görüşmelerini kolaylaştırmak hem de bu yeni teknolojilerin kullanım deneyimini yaşatmayı amaçlamaktadır.

 

3D sergilenecek ürünlerin teknolojik alt yapısı TGSD tarafından ücretsiz olarak B2B stand firmalarının kullanımına sunulacaktır. 3D teknolojisi çözüm ortakları Browzwear-Polytropon ve Smarttex 360-Prosoft Firmaları en iyi hizmeti sağlamak için çalışacaktır. B2B online görüşmelere stand ile katılım ücreti 3D teknolojisi kullanımı dahil 1.000 Euro + KDV’dir.

 

2- Standsız Biletli Katılım:

 

Biletli katılımda firma temsilcisi, sistemde bulunan alım ofislerinden online randevu sistemi üzerinden randevu almak sureti ile 15’er dakikalık görüşmeler yapabilir. Bilet fiyatı kişi başı KDV dahil 200 €’dur.

Görüşme konferans sistemi üzerinden yapılmakta olup özel odalarda video konferans şeklinde yapılmaktadır.

 

Tanıtım videosu için lütfen tıklayınız: https://youtu.be/Q-Krxd14-FM  

 

Alım ofislerinin videosu için lütfen tıklayınız: https://youtu.be/FDlJeBSdZyI

 

Katılıma yönelik detaylı bilgi için: Serap Don – serap@tgsd.org.tr // +90 212 639 76 56



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.