Bülten Sıra No: 2020/4587

Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu Hakkında

29 Eylül 2020, Salı

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan alınan bir azıda; T.C. Ticaret Bakanlığımız ve Afrika Birliği iş birliğinde; Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) organizasyonunda, 8-9 Ekim 2020 tarihleri arasında Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu’nun sanal platformda gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Anılan yazının devamında; Pandemi ve pandemi sonrası yeni normalde Afrika'da iş yapma olanaklarını değerlendirmek, yeni pazarlara ve potansiyel alıcılara ulaşmak, yeni ticari ve yatırım ortaklıkları kurmak, projelere ve finansman araçlarına ulaşmak amacıyla düzenlenen “Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu"na tüm Afrika ülkelerinden bakanların, özel sektör kuruluş başkanlarının ve firma temsilcilerinin, Afrika Birliği ve Afrika Kalkınma Bankası üst düzey yetkililerinin, ticaret ve sanayi odaları başkanlarının iştirak edeceği belirtilmektedir.

İlk kez sanal platformda düzenlenecek ve ekonomi gündeminde yer alan konuların, tematik panellerin, üst düzey konuşmacıların, proje sunumlarının, canlı iş görüşmeleri ve sanal sergi alanında firma ve ülke masalarının yer alacağı konu etkinliğin resmi sitesi olan http://www.turkeyafricaforum.org adresinde daha ayrıntılı bilgilere ulaşılabilmektedir.

 

Detaylı Bilgi&Kayıt: www.turkeyafricaforum.org | africa@deik.org.tr

 

Not: Ürün ve hizmetlerini tanıtmak isteyen firmalarımız için ücretli sanal tanıtım standı imkanı sağlanacaktır.



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.