Bülten Sıra No: 2020/4573

"Covid-19 Salgınının Hazır Giyim Sektöründe Tedarik Zinciri Yönetimine Etkileri ve Olası Çözüm Önerileri" Konulu TÜBİTAK Projesi Kapsamındaki Anket Hakkında.

17 Eylül 2020, Perşembe

Sayın Üyemiz; 

Ege Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü Tekstil Ekonomisi ve İşletmeciliği Bilim Dalı tarafından  T.C Sanayi Bakanlığı ve Teknoloji Bakanlığı ve  TÜBİTAK işbirliği ile "Covid-19 Salgınının Hazır Giyim Sektöründe Tedarik Zinciri Yönetimine Etkileri ve Olası Çözüm Önerileri" başlıklı bir proje gerçekleştirilmektedir.

Bahse konu proje, salgın döneminde (özellikle 15 Mart - 1 Haziran arasındaki dönemde), hazır giyim işletmelerimizin karşılaştıkları sorunları ve bu salgından firmalarımızın nasıl etkilendiklerini belirlemeyi hedeflemekte olup, bundan sonra bu ve benzeri olağanüstü dönemlerde ne gibi önlemler alınabileceğini ve devletin firmalara ne gibi destekler sağlayabileceğini ortaya koyabilecektir.

Anket çalışması ile elde edilecek veriler toplu olarak değerlendirilecek ve firmalara ilişkin hiçbir bilgi (firma ismi dahil olmak üzere) açıklanmayacaktır.  

Sektörümüz, açısından ciddi katkılar sağlayacağı düşünülen  TUBİTAK destekli proje için https://forms.gle/2fM4pM4yRZB6H8sp8 linkinden anketin cevaplanmasını rica ederiz. 



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.