Bülten Sıra No: 2020/4469

Covid Sonrası Sürdürülebilirik Webinar Hakkında

22 Haziran 2020, Pazartesi

Sayın Üyemiz,

 

Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’nden alınan bir yazıda, yeni tip koronavirüs (COVID-19) süreci tüm sektörleri olduğu gibi Tekstil ve Hazırgiyim sektörlerimizi de etkilemiş olup, bu süre zarfında “Sürdürülebilirlik” kavramının önemi daha da artmıştır. Bu kapsamda; 23 Haziran 2020 tarihinde saat 17.00’da Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri ve İsveç Konsolosluğu işbirliği ile “SUSTAINEIBILITY TALKS: Covid-19 sonrası İsveç Moda Markalarının Sürdürülebilir Üreticilerle Çalışma Stratejileri” temalı bir webinar gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. H&M ve TEKO (İsveç Tekstil ve Konfeksiyon Sanayicileri Birliği) yetkililerinin konuşmacı olarak yer alacağı bu webinarda pandemi sonrası sürdürülebilirliğin nasıl yeniden konumlanacağı, sürdürülebilirlik denince akla ilk gelen ülkelerden olan İsveç’in bu konuyu ele alış biçimi ve moda markalarının konuya yaklaşımları gibi konular ele alınacaktır.

 

Ekte sosyal medya kanallarında kullanılmak üzere hazırlanan tanıtım görseli yer alan webinara katılım ücretsiz olup ekte yer alan bağlantı aracılığıyla kayıt yapılabilmektedir.

 

Ek 1: Tanıtım Görseli

Ek 2: Kayıt Linki (https://kampus.eib.org.tr/sustaineibility-talks-covid-19-sonrasi-Isvec-moda-markalarinin-surdurulebilir-ureticilerle-calisma-stratejileri/



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.