Bülten Sıra No: 2020/4467

Irak ve Azerbaycan-Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler Etkinlikleri

18 Haziran 2020, Perşembe

Sayın Üyemiz,

 

T.C. Ticaret Bakanlığı’ndan alınan bir yazıda, Ticaret Bakanlığına bağlı olarak dünyanın dört bir yanında ihracatımızın geliştirilmesi için çalışmakta olan Ticaret Müşavir ve Ataşelerimizle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere Bakanlık tarafından “Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler” toplantıları düzenlenmekte olduğu ifade edilmektedir.

 

Bu çerçevede, 18 Haziran 2020 Perşembe günü 14.00-15.30 saatleri arasında Irak Cumhuriyeti’nde görev yapmakta olan Bakanlığımız temsilcileri ile Irak pazarında aktif olarak yer almakta olan 5 iş insanımızın konuşmacı olarak katılacağı “Irak Pazarı, COVID-19 Salgını, Güncel Gelişmeler ve Özel Sektör Tecrübesi”; 19 Haziran 2020 Cuma günü yine 14.00-15.30 saatleri arasında Azerbaycan Cumhuriyeti’nde görev yapmakta olan Müşavirlerimiz ile Azerbaycan'da yerleşik 3 iş insanımızın konuşmacı olarak katılacağı “Azerbaycan-Orta Asya'ya Açılan Kesintisiz İhraç Kapımız” e-sohbet toplantıları gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

 

Etkinliklere ilişkin program akışı, uygulama bilgilendirme notu ve etkinlik broşürleri ekte sunulmaktadır, katılmak isteyen firmalarımız Irak için https://bit.ly/3fzrxD ve Azerbaycan için https://bit.ly/3d6VCsw linki üzerinden etkinliğe erişim sağlayabileceklerdir. Etkinliğe azami 250 kişi katılabilecektir.

 

EK:

  1. Irak Program Akışı
  2. Azerbaycan Program Akışı


Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.