Bülten Sıra No: 2020/4466

Dünya Ticaret Örgütü Teknik Bildirimleri

16 Haziran 2020, Salı

Ticaret Bakanlığımızın Ticarette Teknik Engeller İnternet Sitesi’nden yayınlanan Dünya Ticaret Örgütü bildirimlerinden sektörümüzle ilgili olanlar aşağıda sıralanmaktadır.

 

 

 

1. Kenya’nın İthal Edilen Ürünlerle İlgili İlgili Teknik Bildiri Hk.

 

G/TBT/N/KEN/1002 Nolu Dünya Ticaret Örgütü teknik bildiriminde, Kenya’nın ithal edilen tüm ürünlere uygulanacak olan standartlara ve diğer düzenlemelere uygunluk ile ilgili teknik düzenleme konu edilmektedir. Söz konusu teknik bildiriye aşağıdaki web sitesinden ulaşılabilir.

 

https://www.teknikengel.gov.tr/yonetim/api/TTEService/download/1861581/EN

 

 

2. Kenya’nın Dokuma Kumaştan Astarlar, Bebek Dış Giysileri, Tek Kullanımlık Çamaşır Lastiklerini Konu Alan Teknik Düzenlemeleri Hk. 

 

G/TBT/N/KEN/596/Add.1, G/TBT/N/KEN/600/Add.1, G/TBT/N/KEN/595/Add.1, ve G/TBT/N/KEN/592/Add.1 olu Dünya Ticaret Örgütü teknik bildirimlerinde, Kenya’nın dokuma kumaştan astarlar, bebek dış giysileri, tek kullanımlık çamaşır lastikler ile ilgili düzenlemeleri konu edilmektedir. Söz konusu teknik bildirilere aşağıdaki web sitelerinden ulaşılabilir.

 

https://www.teknikengel.gov.tr/yonetim/api/TTEService/download/1857564/EN

https://www.teknikengel.gov.tr/yonetim/api/TTEService/download/1857573/EN

https://www.teknikengel.gov.tr/yonetim/api/TTEService/download/1857561/EN

https://www.teknikengel.gov.tr/yonetim/api/TTEService/download/1857558/EN

 

 

 

3. Gürcistan’ın Patlayıcı Ortamlarda Kullanılan Koruyucu Ekipmanlar ve Kişisel Koruyucu Donanımları Konu Alan Teknik Düzenlemeleri Hk.

 

G/TBT/N/GEO/108 ve G/TBT/N/GEO/110 Nolu Dünya Ticaret Örgütü teknik bildirimlerinde, Gürcistan’ın Patlayıcı ortamlarda kullanılan koruyucu ekipmanlar ve kişisel koruyucu donanımlar ile ilgili teknik düzenlemeleri konu edilmektedir. Söz konusu teknik bildirine aşağıdaki web sitelerinden ulaşılabilir. 

 

https://www.teknikengel.gov.tr/yonetim/api/TTEService/download/1867907/EN

https://www.teknikengel.gov.tr/yonetim/api/TTEService/download/1867913/EN

 

 

4. Fas’ın Medikal Kullanımlar ççin Olmayan Dokusuz Yüzeyden Koruyucu Maskeleri Konu Alan Teknik Düzenlemesi Hk.

 

G/TBT/N/MAR/30 Nolu Dünya Ticaret Örgütü teknik bildiriminde Fas’ın medikal olmayan kullanımlar için dokusuz yüzeyden koruyucu maskeleri ile ilgili teknik düzenlemeleri konu edilmektedir. Söz konusu teknik bildirine aşağıdaki web sitesinden ulaşılabilir.

 

https://www.teknikengel.gov.tr/yonetim/api/TTEService/download/1869572/EN



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.