Bülten Sıra No: 2020/4456

Almanya Sanayi’de Enerji Verimliliği ve Otomasyon İş Gezisi

05 Haziran 2020, Cuma

Sayın Üyemiz,

 

Alman-Türk Sanayi ve Ticaret Odasından alınan bir yazıya atfen, Sanayi’de Enerji Verimliliği ve Otomasyon İş Gezisi toplantı organizasyonu kapsamında 9 Haziran 2020 tarihinde Türkiye ve Almanya'dan uzman konuşmacıların önemli sektörel koşulları, güncel teknolojik gelişmeleri, uygulama örneklerini ve faaliyetlerini sunma olanağına sahip olacakları, Alman firmaların çalışmaları hakkında bilgi verecekleri bir sempozyumun gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

 

Söz konusu toplantı çerçevesinde, 10-19 Haziran tarihinde heyette yer alan Alman firma temsilcileri ile dijital ikili görüşmeler (B2B) organize edileceği belirtilmektedir. Heyetin, 8 Alman firmadan oluştuğu ve amaçlarının Türkiye pazarını daha yakından incelemek, faydalı iş bağlantıları kurmak Türkiye pazarında potansiyel müşteri, distribütör ve iş ortakları ile tanışmayı istedikleri ifade edilmektedir.

 

Anılan sempozyuma kayıt olmak ve heyette yer alan firmaların faaliyet ve ilgi alanları ile ilgili bilgilere ulaşmak ve dijital ikili görüşmelere katılmak için https://bit.ly/3dFOggM linkinden kayıt olunabilmektedir.

 

 

Ek: Alman Firma Profilleri



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.