Bülten Sıra No: 2020/4440

The London Textile Fair 2020-2 Fuarı Ertelenmiştir

02 Haziran 2020, Salı

The London Textile Fair 2020-2 Fuarı Ertelenmiştir!

 

THE LONDON TEXTILE FAIR, tüm Avrupa’dan gelen tekstil üreticileri, tasarımcıları ve distribütörlerini tek çatı altında toplayan ve Londra’da düzenlenmekte olan en büyük ve en prestijli tekstil fuarıdır. The London Textile Fair, bilinen fuar organizasyonlarından çok daha farklı bir şekilde ikili görüşmeler şeklinde, masa, sandalye ve askılık olarak düzenlenen bir fuardır. İngiltere’de düzenlenen en prestijli B2B etkinliği olma özelliğini de taşımaktadır. Başta Türkiye, İtalya, İngiltere, İspanya, Fransa ve Portekiz gibi Avrupa ülkelerinden olmak üzere 470 firma söz konusu organizasyona katılmaktadır. 

KATILIM ÜCRETİ: 2088 EURO (€) + Askılık Bedeli
 

KATILIM KAPSAMINDAKİ HİZMETLER:

İkili görüşmeler için masa, sandalye, reklam ve tanıtım hizmetleri, fuar resmi kataloğu ve İTKİB milli katılım kataloğunda yer alınması

 

Fuar Başvurusu için: Londra Tekstil Fuarı resmi sitesinden (http://thelondontextilefair.co.uk/) fuar başvurunuzu yapınız. Fuar onay işleminiz tamamlandıktan sonra ekte yer alan dilekçeyi aşağıda irtibat bilgilerinde yer alan yetkiliye e-posta ile ulaştırmanız gerekmektedir. Fuar metrekare birim fiyatı 232€ olup, sözleşmeye yazılacak standart metrekare 9m2’ dir.

NOT: Askı ücreti katılım bedeline dahil değildir. 1 masa (9 m2) katılacak firmalar en fazla 3 adet askılık sipariş verebilirler. Her bir askılık ücreti 35 Euro’dur. Milli katılıma dahil olacak firmaların katılım bedeli ücretini ve askılık ücretini İTKİB’e ödemeleri gerekmektedir. Yer kirası ve askılık ödemesini bir arada ödeyebilirsiniz.

ÇOK ÖNEMLİ NOT:

  • Milli katılıma dahil olan firmalarımız onay işlemleri tamamlandıktan sonra; Vakıflar Bankası Güneşli Ticari Şubesi TR32 0001 5001 5804 8014 2553 76 IBAN Nolu ITHIB Euro hesabına fuar katılım bedeli ve askılık ücretinin ödemesini gerçekleştirmesi gerekmektedir. Açıklama kısmına “Londra Tekstil Fuarı 2020-2 ödemesi” yazabilirsiniz. Ödemeler mutlaka banka kanalı ile yapılacaktır. Elden bankalara ödeme yapılması halinde teşvikten faydalanmak mümkün olmayacaktır. Aksi takdirde başvuru geçerli sayılmayacaktır.

 

Detaylı Bilgi için İTKİB Tekstil Fuarlar Şubesi    

Salih DİNER

E-mail: tf@itkib.org.tr Tel:  0212 454 03 44

Başvuru dilekçesi örneğini indirmek için tıklayınız.

 



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.