Bülten Sıra No: 2020/4249

İspanya’da Yerleşik El Corte Ingles (ECI) Firması Özel Nitelikli Alım Heyeti

13 Şubat 2020, Perşembe
Sayın Üyemiz,


Ticaret Bakanlığımız koordinatörlüğünde İspanya’nın büyük gruplarından El Corte Ingles  (ECI) grubunun hazırgiyim firması ve markası Sfera satın alma yöneticilerine yönelik olarak 9-13 Mart 2020 tarihleri arasında Özel Nitelikli Alım Heyeti programı düzenlenecektir.

Söz konusu alım heyeti kapsamında yabancı firma yetkilileri, kadın örme pantolon, kadın örme üstler (tops, bluz, gömlek v.b.), kadın örme elbise, kadın örme ceket ve kadın t-shirt üreten Türk firmalarını yerinde ziyaret ederek görüşme yapmak istemektedir.

Ayrıca El Corte Ingles Grubu görüşecekleri Türk firmalarının sosyal uygunluk sertifikası, showroom ve designer’ı olması gibi aşağıda sıralanan kriterleri taşımasını talep etmektedir;
 
  • Sosyal uygunluk sertifikası: Türk firmalar BSCI, Sedex v.b. sosyal uygunluk sertifikasına sahip olmalıdır. Eğer Türk firma denetim (audit) görmüyorsa, Türk firmanın denetimi görmeyi taahhüt etmesi durumunda El Corte Ingles Grubu bu süreçte Türk firmayı destekleyecektir.
  • Minimum sipariş miktarı: 500 – 3.000 parça
  • Showroom olması şarttır
  • Dizaynır ve yeni trend kolleksiyonları olması önemlidir
  • Ödeme koşulları: TT90 / Onaylama

Söz konusu gereklilikleri sağlayan Türk firmalarımız tarafından doldurulan firma profilleri El Corte Ingles Grubu’na iletilecektir. Söz konusu Grubun İstanbul Temsilciliği bu firmalara ön ziyaret gerçekleştirecek ve İstanbul Temsilciliği değerlendirdikten sonra 9-13 Mart 2020 tarihlerinde İspanya’dan gelecek olan Alım Heyeti belirlenen Türk firmalarını yerinde ziyaret edecektir.



Tüm üyelerimize duyurulur.

 

Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.