Bülten Sıra No: 2020/4216

Nijerya ve Çevre Ülkeler Ticaret Heyeti

27 Ocak 2020, Pazartesi

Sayın Üyemiz,

 

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nden alınan bir yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu, Meclisleri organizasyonu ile 27-30 Nisan 2020 tarihleri arasında Nijerya’ya bir Ticaret Heyeti düzenlenecek olup, Lagos şehrini kapsayacak söz konusu organizasyonda, Gana, Fildişi Sahili ve Kamerun’dan da iş insanlarının davet edileceği nitelikli iş görüşmeleri gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

 

Pazar payımızın artırılması ve her iki ülkeye yönelik yeni iş ve yatırım imkânlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek heyete inşaat ve yapı malzemeleri sektöründe uluslararası standartlara uygun ürünler imal ve ihraç eden firmalarımızın katılımlarında fayda

görülmektedir.

 

Bahse konu heyete katılım kontenjanla sınırlı olup, başvuru ve ödemeler için son tarih 28 Şubat 2020 Cuma günü mesai bitimidir. Bu tarihe kadar https://bit.ly/2RbWy7k internet bağlantısında yer alan Başvuru Formu’nun eksiksiz olarak doldurulması ve organizasyon kapsamındaki ekonomi sınıfı uçak bileti, konaklama, toplantı ve transfer giderlerinden oluşan 13.000,00-TL tutarındaki katılım bedelinin Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin Vakıfbank Güneşli Ticari Şb. (Şube Kodu: 1248) IBAN No: TR58 0001 5001 5800 7261 1743 61 numaralı hesabına yatırılması ve ödemeye dair banka dekontlarının bestecoskuner@tim.org.tr e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

 

Nijerya’ya giriş vizeye tabi olup heyete katılmak isteyen firma temsilcilerinin vize başvurularını ekte detayları yer alan Vize İşlem Merkezi aracılığı ile şahsi olarak gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

 

Yapılan başvurular, ödeme dekontları Meclislerine ulaştıktan sonra kesinleşmekte olup, heyet hazırlık çalışmaları kapsamında uçak biletleri kesildikten ve otel rezervasyonları yapıldıktan sonra katılımcının katılımını iptal etmesi durumunda ücret iadesi yapılamamaktadır.

 

 

EK: Heyet Taslak Programı & İletişim Bilgileri (1 Sayfa)



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.