Bülten Sıra No: 2019/4015

Bursa Textile Show Fuarı Hakkında

11 Eylül 2019, Çarşamba

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’ndan alınan bir yazıda; Odaları tarafından T.C. Ticaret Bakanlığı 2010/8 sayılı “Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ” kapsamında, “Bursa Giysilik Kumaş Firmalarının Uluslararası Rekabet Gücünün Geliştirilmesi” UR-GE Projesinin yürütüldüğü belirtilmektedir.

               Anılan yazının devamında, Bursa ilinin tekstil sektöründeki ticaret hacmi ve ihracatını ve dolayısıyla istihdamını arttıracak olan proje kapsamında 22-23-24 Ekim 2019 tarihlerinde Uludağ Tekstil ve İhracatçı Birlikleri katkıları ile Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Fuar Alanı’nda tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmalarımız ile yurtdışından gelen alıcıların bir araya geleceği ve ikili iş birliği görüşmelerinin sağlanacağı 7.Alım Heyeti Faaliyeti olan “Bursa Textile Show” fuarının gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Bursa Textile Show Fuarı için Bursa’ya davet edilecek yabancı firmalar Bakanlık ve Odaları tarafından desteklenecek olup, katılımcı firmalar dünyanın çeşitli yerlerinden davet edilecek müşteriler ile etkinlik boyunca yüz yüze görüşme fırsatı sağlayabilecektir.

 

Ayrıntılı Bilgi İçin :

Nida Karabattı / UR-GE Proje Uzmanı

Tel: +90 (224)294 85 28

E-mail: nkarabatti@btso.org.tr



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.