Bülten Sıra No: 2019/3979

Kore Cumhuriyeti (Güney Kore) İstişare Toplantısı Hakkında

19 Ağustos 2019, Pazartesi

T.C. Ticaret Bakanlığı’ndan alınan bir yazıda; hazır giyim, ev tekstili, tekstil, deri ürünleri, ayakkabı ve halı sektörlerinde Kore Cumhuriyeti’ne (Güney Kore) ihracat imkanlarının değerlendirilerek, potansiyelin gerçekleştirilmesinin önündeki kısıtların tespiti ve buna yönelik atılması gereken adımlar ile ihracat projeksiyonlarının belirlenmesi amacıyla 22 Ağustos 2019 tarihinde saat 14.00’da Bakanlıkları (Merkez Bina-Söğütözü Yerleşkesi) 7'nci kat toplantı salonunda bir toplantı gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Anılan yazının devamında; söz konusu toplantıya, özellikle Kore Cumhuriyeti (Güney Kore) pazarına ilişkin değerlendirmelerde bulunabilecek üye ihracatçı firma yetkililerinin (firma sahibi, ortağı, dış ticaret müdürü, satış-pazarlama müdürü, ülke-bölge sorumlusu gibi) katılımının önem arz ettiği belirtilmektedir.

Bahse konu toplantıya katılım sağlayacak yetkililerin ekte yer alan katılımcı formunu doldurarak 21/08/2019 tarihi mesai bitimine kadar konfeksiyonarge@itkib.org.tr  adresine iletmesi gerekmektedir.

 

EK: Katılımcı Bilgi Formu için tıklayınız.



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.