Bülten Sıra No: 2019/3818

İhracat Yapan Şirketler İçin Kur Riski Yönetimi Semineri Hakkında

25 Mart 2019, Pazartesi

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nden alınan bir yazıda; Meclisleri ve Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği tarafından 8 Nisan 2019 tarihinde Dış Ticaret Kompleksi Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda "İhracat Yapan Şirketler İçin Kur Riski Yönetimi" konulu bir panel düzenleneceği ifade edilmektedir.

Anılan yazının devamında; söz konusu panel ile kur riski taşıyan ihracatçı şirketlerin çalışanlarının, yatırımcıların ve konuya ilgi duyanların bilgilendirilmesi ve farkındalık oluşturulması öngörüldüğü ve panelin; İhracatçı Birlikleri, Sanayi ve Ticaret Odaları, İş İnsanları Derneklerinin üyeleriyle, banka ve aracı kurum çalışanlarının katılımına açık olduğu belirtilmektedir. Ayrıca, panellerin öncesinde ve eş zamanlı olarak ihracat yapan şirketlerin üst düzey yöneticileri ile TSPB üyeleri arasında 1 saat süreli B2B görüşmelerin gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Panele katılım ücretsiz olup kontenjanın sınırlı olması nedeniyle B2B görüşme kaydının 29 Mart 2019 tarihine kadar, panele katılım kaydının ise 3 Nisan 2019 tarihine kadar www.tspb.org.tr  web sitesi üzerinden tamamlanması gerekmektedir.

 

EK: Program için tıklayınız.



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.