Bülten Sıra No: 2019/3754

Polonya-Türkiye İş Forumu Hakkında

18 Şubat 2019, Pazartesi

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan alınan bir yazıda; T.C. Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan’ın 6-7 Mart 2019 tarihlerinde Polonya’ya gerçekleştireceği resmi ziyaret kapsamında, DEİK/Türkiye-Polonya İş Konseyi tarafından muhatap kuruluşu Polonya Ulusal Ticaret Odası iş birliği ile 7 Mart 2019 tarihinde Varşova Marriott Hotel’de “Polonya - Türkiye İş Forumu” düzenleneceği ifade edilmektedir. T.C. Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan’ın ve Polonya Cumhuriyeti Girişimcilik ve Teknoloji Bakanı Sayın Jadwiga Emilewicz’in onurlandıracağı bahse konu İş Forumu vesilesiyle 6 Mart 2019 Çarşamba akşamı saat 20.00’de Varşova’da bilahare belirlenecek bir yerde Türk iş insanları arasında yemekli İstişare Toplantısı düzenleneceği belirtilmektedir.

Anılan yazının devamında; Türkiye-Polonya İş Forumu’na inşaat, altyapı, enerji, madencilik, demir-çelik, makine sanayi, otomotiv, bilgi teknolojileri, inovasyon ve teknoloji, ilaç sanayi ve biyoteknoloji sektörlerinde faaliyet gösteren Polonya’nın önde gelen firma temsilcilerinin katılımının beklendiği, iki ülkedeki yatırım imkanları kapsamında PPP – Kamu-Özel Sektör İşbirliği konularının da ele alınacağı ve 3’üncü ülke pazarlarında Türkiye-Polonya ortak girişim hususunun toplantıda öne çıkacağı ifade edilmektedir.

Türkiye ve Polonya arasında yeni işbirliği imkanları yaratılmasında fayda sağlayacak söz konusu İş Forumuna katılmak isteyen firmalarımızın aşağıda linki yer alan online kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.

Başvuru Formu: https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/862/12366

Ek 1: Ziyaret Taslak Programı için tıklayınız.

Ek 2: Polonyalı Katılımcılar Listesi için tıklayınız.

 

Detaylı bilgi için irtibat kişisi:

Sn. Nil Sarıtepe (nsaritepe@deik.org.tr, 0212 339 5020)



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.