Bülten Sıra No: 2018/3559

Türkiye - Romanya Ekonomi Forumu ve Kamu-Özel Sektör Ortaklığı (PPP) Toplantısı, 6 Eylül 2018, Bükreş

03 Eylül 2018, Pazartesi

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan alınan bir yazıda; DEİK/Türkiye-Romanya İş Konseyi, Romanya Ticaret ve Sanayi Odası (CCIR) ve Romanya Türk İşadamları Derneği (TİAD) işbirliğiyle

Bükreş’se 6 Eylük 2018 tarihinde “Türkiye - Romanya Ekonomi Forumu ve Kamu-Özel Sektör Ortaklığı (PPP) Toplantısı” gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

 

Anılan yazının devamında; söz konusu toplantıyı T.C. Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan’ın ve Romanya Cumhuriyeti İş Çevreleri, Ticaret ve Girişimcilik Bakanı Sayın Ştefan-Radu Oprea’nın onurlandırmasının öngörüldüğü ve Romanya’dan üst düzey özel sektör temsilcilerinin katılım sağlayacağı belirtilmektedir.

 

Türkiye’nin Kamu Özel Sektör Ortaklığı (PPP) modeli ile elde ettiği başarı dolayısıyla, söz konusu toplantıda Romanya’da yeni gelişmekte olan PPP modelinde Türkiye’nin tecrübesinden faydalanması ve iki ülke iş dünyası arasında işbirliği imkanlarının yaratılmasının hedeflendiği, Romanya’daki PPP projeleri hakkında bilgi verilmesinin planlandığı ve firmalar arasında toplantı kapsamında networking imkanının bulunduğu ifade edilmektedir.

 

Söz konusu toplantının taslak programı ekte bilgilerinize yer almakta olup, Türkiye ve Romanya arasında yeni işbirliği imkanları yaratılmasında fayda sağlayacak söz konusu toplantıya katılmak isteyen firmalarımızın aşağıda belirtilen katılım formunu 4 Eylül 2018 Salı gününe kadar eksiksiz doldurmaları gerekmektedir.

 

 

Katılım formu:

 

https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/709/11323

 

Ek: Taslak program

 

Detaylı bilgi için irtibat kişisi:

Sn. Aycan Damalı, (adamali@deik.org.tr;0212 339 50 74)

 



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.