Bülten Sıra No: 2018/3540

Saraybosna Helal Fuarı, 27-29 Eylül 2018

07 Ağustos 2018, Salı

  Türkiye İhracatçılar Meclisi’nden alınan bir yazıda, İstanbul Ticaret Odası (İTO)’dan alınan bir yazıya atıfla, Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da 27-29 Eylül 2018 tarihleri arasında ‘Saraybosna Helal Fuarı’ düzenleneceği bildirilmiştir.

  Anılan yazıda devamla, ülkemiz ile Bosna Hersek arasındaki coğrafi, sosyal, tarihi yakınlık, iki ülke arasında imzalanan Serbest Ticaret Anlaşmaları, Türk ürünlerine karşı duyulan yakın ilgi, ülkemiz ürün ve hizmetlerinin Bosna Hersek için taşıdığı büyük potansiyel, Bosna Hersek’teki helal sertifikasyonuna sahip ürün ve hizmet trendinin giderek yükseldiği ve ülkemizde Helal Akreditasyon Merkezi’nin kurulması noktalarından hareketle daha önce de 6 defa Türk Ürünleri Fuarı gerçekleştirildiği ve 2015 yılında da Saraybosna İş Forumu’na iştirak edildiği ayrıca ifade edilmiştir.

  Söz konusu fuarda helal sertifikalı ürün ve hizmetlere yer verilecek olup, fuar m2 katılım bedeli tüm hizmetler dahil 960 TL’dir. Ek 1’de detaylı bilgi ve Ek 2’de başvuru formu bulunan fuara katılmayı arzu eden firmalarımızın İstanbul Ticaret Odası ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

 
Ek1: Fuar Duyurusunu indirmek için tıklayınız
Ek2: Başvuru Formunu indirmek için tıklayınız


Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.