Bülten Sıra No: 2018/3480

DEİK Namibya Ticaret Heyeti, 28 Mayıs-2 Haziran 2018, Johannesburg-Windhoek- Swakopmund

15 Mayıs 2018, Salı

DEİK’ten alınan yazıda;

 

DEİK organizasyonu ve Türk Hava Yolları (THY) iş birliğinde 28 Mayıs 2018 - 2 Haziran 2018 tarihleri arasında Namibya’ya yönelik bir ticari heyet programı düzenlenecek olup; Windhoek ve Swakopmund’a ziyaret kapsamında Türkiye-Namibya İş Konseyi Ortak Toplantısı, iş görüşmeleri ve ilgili kurum-kuruluşlar ile

toplantıların gerçekleştirilmesi ve Turizm Networking Konferansı ve Fuarına katılım gösterilmesi öngörülmektedir.

 

2017 yılı itibarıyla Namibya’nın yıllık ihracatı 5,7 milyar ABD Doları, ithalatı ise 8,5 milyar ABD Doları olarak gerçekleşmiştir. Namibya’nın en önemli ihraç ürünü elmastır ve ihracatın yaklaşık dörtte birini elmas ihracatı oluşturmaktadır. Çinko, bakır, balık, uranyum, üzüm, bira, sığır eti ve canlı sığır, petrol yağı, granit, kurşun ve mermer diğer başlıca ihraç ürünleridir.

 

Türkiye’nin ihracatında önem taşıyan başlıca ürünler ise, petrol yağları, çinko, karbonat, izole edilmiş kablo ve teller, taş ve maden işleme makineleri, halı ve makarnadır. İthalatta ise en önemli ürünler odun kömürü ve florspattır.

 

Namibya’da lojistik, turizm, imalat ve tarım stratejik sektörler olarak belirlenmiş olup ilaç, demiryolu ıslahı, enerji ve inşaat alanlarında önemli iş ve yatırım fırsatları bulunmaktadır.

 

Bu bilgiler ışığında, kısıtlı katılımlı düzenlenecek ziyarete katılmak isteyenlerin 11 Mayıs 2018, Cuma günü mesai bitimine kadar https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/671/10580 bağlantısında yer alan katılım formunu doldurarak, dekontu DEİK’e (İlkimeylül BİÇER E-posta: africa@deik.org.tr, Tel: 0212 339 50 70) iletmeleri gerekmektedir.

 

İletişim: İlkimeylül BİÇER, İş Konseyleri Koordinatör Yardımcısı

E-posta: africa@deik.org.tr | Tel: 0212 339 50 70

 

Katılım Koşulları:

? Başvuru formunun doldurulurken web tarayıcısı olarak Google Chrome kullanılması önemle rica olunur.

? Paket program bedeli 1.800 ABD Dolarıdır. Paket programa dahil hizmetler: İstanbul-Johannesburg ve Johannesburg-Windhoek gidiş-dönüş uçak biletleri, konaklama, transferler, vize ücretleri (Namibya & Güney Afrika), toplantılar ve yemekler.

? THY ile protokol kapsamında tahsis edilen biletler için değişiklik/iptal/iade yapılamamakta ve mil işlenmemektedir.

? Katılımcıların başvurularını iptal etmeleri durumunda ödemelerinin iadesi mümkün olmayacaktır.

? Türkiye içerisindeki bağlantı uçuşları ödemeye dahil olmamaktadır. Anılan bağlantı uçuşlarını tarafımızdan yapıldığı takdirde ekstra bir ödeme gerekmektedir.

? Ödeme seçenekleri, formu doldurduktan sonra ekrana gelecektir. Ödeme hesaba havale veya online olarak kredi kartı ile yapılabilmektedir.

 

Banka Adı : TÜRKİYE İŞ BANKASI BEYOĞLU ŞUBESİ (1011)

Hesap Adı : DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER KURULU / AFRİKA

Swift : ISBKTRISXXX

IBAN : TR21 0006 4000 0021 0113 3146 38 USD



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.