Bülten Sıra No: 2017/3265

Revize/T.C. Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci’nin Senegal Ziyareti Kapsamında Senegal-Türkiye-İş Forumu

04 Aralık 2017, Pazartesi

DEİK’ten alınan bir yazıda, T.C. Ekonomi Bakanı Sn. Nihat Zeybekci’nin, 16-31 Aralık 2017 tarihleri arasında Dakar'da düzenlenecek olan 26. FIDAK Uluslararası Fuarı kapsamındaki Türk Günü etkinliğine katılımının öngörülmekte olduğu belirtilmekte olup bahse konu ziyaret vesilesiyle, DEİK/Türkiye-Senegal İş Konseyi organizasyonunda 20-21 Aralık 2017 tarihleri arasında Dakar’da Senegal-Türkiye İş Forumu ve ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilmesi planlandığı aktarılmaktadır.

 

Bahse konu ziyaret kapsamında; katılımcılarımızın uçak, konaklama, transfer vb. giderlerinin karşılanmasını teminen DEİK Paket Program ön avans bedeli 1.500 Avro, sadece İş Forumu ve ikili görüşmelere katılmayı arzu eden katılımcılar için Yerinden Katılım ücreti ise 200 Avro olarak belirlenmiştir. Ziyarete ilişkin lojistik detaylar ve nihai ücret bilahare iletilecek olup; anılan ziyarete katılacak üyelerimizin Senegal vizelerinin, geçerlilik süresi devam eden pasaportta olması önem arz etmektedir (Vizeye ilişkin bilgiler ekte yer almaktadır).

 

Senegal’e ziyaret için ayrıca sarıhumma aşısı gerekmekte olup, aşı kartlarının pasaport ile birlikte taşınması zaruridir. Sarıhumma aşısı ücretsiz olarak Sağlık Bakanlığı Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü’ne (www.seyahatsagligi.gov.tr) bağlı seyahat sağlığı merkezlerinde yapılmaktadır.

 

Bu bilgiler ışığında, anılan ziyarete katılmak isteyen üyelerimizin, 11 Aralık 2017, Perşembe günü mesai bitimine kadar https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/539/9893 bağlantısında yer alan online başvuru formunu doldurmaları ve ön avans bedeli (Ekonomi sınıf uçak biletli Paket Program ön avans ödemesi 1.500 Avro, Senegal’de gerçekleştirilecek İş Forumu’na Yerinden Katılım bedeli 200 Avro) ödemesine ilişkin dekontu DEİK’e (Saadet Gülmez, E-Posta: africa@deik.org.tr, Tel: 0212 339 5061) iletmeleri gerekmektedir.

 

Bilgilerinizi rica ederiz.

 

Ekler:

Ek-1: Taslak Program (1 sayfa) indirmek için tıklayınız.

Ek-2: Senegal Ülke Bülteni (20 sayfa) indirmek için tıklayınız.

Ek-3: Senegal Vize Başvuru Formu (2 sayfa) indirmek için tıklayınız.



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.