Bülten Sıra No: 2017/3256

İstanbul’dan Lizbon’a İnovasyon Köprüleri Semineri” 5 Aralık 2017, İstanbul

23 Kasım 2017, Perşembe

DEİK’ten alınan bir yazıda, DEİK/Türkiye-Portekiz İş Konseyi ve World Economic Forum İstanbul Hub işbirliğiyle, Portekiz’in Ankara Büyükelçiliği, Portekiz Ticaret ve Yatırım Ajansı AICEP, StartersHub İstanbul ve İTÜ Arı Teknokent’in katkılarıyla, 5 Aralık 2017 tarihinde River Plaza İstanbul 1. kat toplantı salonunda “İstanbul’dan Lizbon’a İnovasyon Köprüleri Semineri” nin düzenleneceği belirtilmektedir.

 

Yazıda devamla, anılan seminer kapsamında, Indico Capital Yönetici Direktörü Sayın Stephan Morais Portekiz’de yatırım fırsatları konusunda bilgi aktaracak olup, Türk girişimciler ve ilgili sektör temsilcileri Türkiye’de inovasyon sektöründe gelinen nokta hakkında bilgi vereceği aktarılmaktadır.

 

Türkiye ve Portekiz arasındaki ticaret ve yatırım ilişkilerinin geliştirilmesi, Türk girişimleri ve girişim fonlarının AB içerisinde temsilini arttırmak, AB içerisinde yatırım yapmak ve ofis açmak, yüksek teknolojinin kullanım alanları ve geleceğin işleri gibi konularla ilgilenen üyelerimizin https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/534/9849 web linki üzerinden 1 Aralık 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar eksiksiz doldurmaları gerekmektedir. Taslak program ve katılımcılar ekte yer almaktadır.                            

 

Bilgilerinizi rica ederiz.

 

Ek 1: Taslak Programı indirmek için tıklayınız.

Ek 2: Portekiz katılımcıları özgeçmişlerini indirmek için tıklayınız.  



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.