Bülten Sıra No: 2017/3249

Podgorista Kermes Organizasyonu

20 Kasım 2017, Pazartesi

TİM’den alınan bir yazıda, T.C. Podgorista Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği’nden alınan bir yazıya atfen, geliri Karadağ’daki bazı hayır işlerinde kullanılmak üzere, Karadağ’da bulunan diplomatik misyonların ve STK’ların katılımıyla her yıl başkent Podgorista’da düzenlenmekte olan Kermes Organizasyonu, bu yıl 16 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirileceği belirtilmiş olup, söz konusu etkinliğe önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Podgorista Büyükelçiliğimizce büyük bir stant ile iştirak edilmesinin öngörülmekte olduğu belirtilmektedir.

 

Yazıda devamla, bu yıl gerçekleştirilecek olan Kermes Organizasyonu’nda da ülkemizin Karadağ’daki güçlü imajına yakışır şekilde temsil edilmesini teminen, Büyükelçiliğimiz standında sergilenerek satışı yapılacak ülkemiz menşeli ürünlere ihtiyaç duyulduğu vurgulanmaktadır.

 

Bu çerçevede, Birliğimizce de uygun görülmesi halinde, gönderilecek ürünlerin Büyükelçiliğimiz standında tanımlı ve sunumu yapılabilecektir.

 

Bilgileri ve bahse konu etkinliğe ilişkin Kermes Organizasyonu’nda satışa uygun olabilecek ürünlerin, üzerinde “Podgorista Büyükelçiliği Kermes Malzemesi” ibaresi ile aşağıdaki belirtilen adrese en geç 4 Aralık 2017 Pazartesi gününe kadar kargo ile ulaştırılması ve TİM’e bilgi verilmesi gerekmektedir.

 

Bilgilerinizi rica ederiz.

 

Büyükelçilik irtibat görevlisi:

 

Mehmet Ferhan Yorulmaz (Başkatip)

GSM: +382 69 194 114 Ofis Tel: +382 20 445 713

E-Posta: myorulmaz@mfa.gov.tr

 

Malzemelerin gönderileceği adres:

 

Turksih Embassy

Radosava Burica bb. 81000

Podgorica/Montenegro



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.