Bülten Sıra No: 2017/3244

Güney Kore Ülke Raporu Tanıtım Toplantısı Tarih Değişikliği, 17 Kasım 2017, İstanbul

16 Kasım 2017, Perşembe

DEİK’ten alınan yazıda;

 

DEİK/Türkiye-Kore İş Konseyi insiyatifi ile Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi (İPC) Uzmanı Dr. Altay Atlı tarafından hazırlanan ‘’Türkiye ve Güney Kore Kan Kardeşliğini Daha Güçlü Bir Ekonomik Ortaklığa Dönüştürmek İçin Öneriler” başlıklı raporun tanıtım toplantısının 17 Kasım 2017 Cuma günü 10:30-12:00 saatleri arasında İstanbul River Plaza’da düzenleneceği bildirilmektedir.

 

"Türkiye ve Güney Kore Kan Kardeşliğini Daha Güçlü Bir Ekonomik Ortaklığa Dönüştürmek İçin Öneriler" başlıklı rapor, Türkiye ile Güney Kore arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin halklar arasındaki kuvvetli bağlara yakışır bir seviyeye çıkartılması amacıyla, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkileri farklı boyutlarıyla analitik bir şekilde ele almakta ve somut politika önerileri içermektedir.

 

Bu bilgiler ışığında, anılan toplantıya Güney Kore ile halihazırda iş yapan ya da iş yapmayı planlayan üyelerimizin katılımını diler, ziyarete katılmak isteyen firma temsilcilerinin https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/514/9697 bağlantısında yer alan katılım formunu 16 Kasım 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar eksiksiz doldurmalarını gerekmektedir.

 



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.