Bülten Sıra No: 2017/3150

Türkiye-Irak İş ve Yatırım Forumu Hakkında

22 Eylül 2017, Cuma

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’nden alınan yazıda;

 

Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda, Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği ve DEİK/Türkiye – Irak İş Konseyi işbirliği ile 28 Eylül 2017 Perşembe günü, Gaziantep Teymur Continental Otel’de “Türkiye – Irak İş ve Yatırım Forumu” düzenleneceği bildirilmektedir.

T.C. Başbakan Yardımcısı Sayın Mehmet Şimşek ve T.C. Ekonomi Bakanı Sayın Nihat ZEYBEKCİ’nin katılımının beklendiği söz konusu foruma, Irak Planlama Bakanı ve Ticaret Bakanı Vekili Sayın Dr. Salman Ali Al-Jumaili, Irak Sanayi ve Ticaret Bakan Vekili ve Çalışma ve Sosyal İşler Bakanı Muhammed Shia Al-Sudani, Irak Müteahhitlik, Konut, Belediyeler ve Kamu Hizmetleri Bakanı Sayın Ann Nafi Aussi Balbool, Irak Elektrik Bakanı Sayın Qassim Mohammed Fahdawi ve Irak Ekonomi Konseyi Başkanı İbrahim Al-Baghdadi ile üst düzey bürokrat ve Iraklı işadamları davet edilmiştir.

Bu itibarla katılımın ücretsiz olduğu foruma iştirak etmek isteyen firmaların, en geç 27 Eylül 2017 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar http://www.gaib.org.tr/forms/forum/basvuru.htm linkinde yer alan başvuru formunu doldurarak kayıt yapmaları gerekmektedir.

Taslak program için: http://www.gaib.org.tr/sirkuler/Sirku-47d5f4d6-62d7-47c4-bfd9-cb512035c558.pdf

 

 



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.