Bülten Sıra No: 2017/3133

Türkiye & Makedonya-Karadağ-Kosova İş Forumu Hk.

12 Eylül 2017, Salı

Ankara’da yerleşik Makedonya, Karadağ ve Kosova Büyükelçilikleri ve TİM işbirliğiyle, 13 Ekim 2017 Cuma günü, 14.00 – 17.00 saatleri arasında, TİM Ankara Temsilciliğinde, “Türkiye & Makedonya, Karadağ ve Kosova İş Forumu” organizasyonu gerçekleştirilecektir.

 

İlgili etkinlikte; Makedonya, Karadağ, Kosova Ankara Büyükelçileri tarafından ilgili ülkelerin ticari fırsatları, potansiyel sektörler, yatırım ve iş birliği olanakları üzerine sunumlar gerçekleştirilecek olup, Makedonya, Karadağ, Kosova ile mevcut veya ileriye dönük ticari faaliyetleri olan firmalarımızın soru/görüş ve değerlendirmeleri ilgili ülkelerin yetkilileri ile paylaşılacaktır.

 

Makedonya, Karadağ ve Kosova ülkeleri ile yeni iş ve yatırım imkânlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek bahse konu etkinliğe ilgi duyan ve bilgi almak isteyen firmaların katılmalarında fayda görülmekte olup özellikle; Turizm, Tarım, Enerji, Endüstriyel Sanayi, Ahşap, Mobilya ve Tekstil sektörlerinde faaliyet gösteren, uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve/veya ihraç eden ya da ilgili sektörlerde yatırım yapmayı düşünen firmaların katılımları beklenmektedir.

 

Bu çerçevede, ücretsiz olan etkinliğe katılmak isteyen firmalarımız https://goo.gl/TREhaq linkindeki online başvuru formunu en geç 12 Ekim 2017 Perşembe günü saat 16.00’a kadar doldurulması gerekmektedir.

 

Bilgilerinizi rica ederiz.

 

 

EK: Programın Detayları ve Makedonya, Karadağ, Kosova Ankara Büyükelçiliği Katılımcı Listesi (1 Sayfa) indirmek için tıklayınız.

 



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.