Bülten Sıra No: 2017/3131

Kıbrıs Konulu Toplantı Daveti

08 Eylül 2017, Cuma

TİM’den alınan bir yazıda, 14 Eylül 2017 Perşembe günü 10.30-14.00 saatleri arasında Wyndham Grand İstanbul Levent Otel Hezarfen Salonu’nda, KKTC Cumhurbaşkanı Sn. Mustafa AKINCI’nın konuk olacağı bir konferans düzenleneceği belirtilmektedir.

 

Yazının devamında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile ortaklaşa düzenlenen “Güncel Gelişmeler Işığında Kıbrıs Görüşmelerinin Geleceği ve Türkiye için Çıkarımlar” başlıklı toplantıda, Kıbrıs’ta çözüm bulunmasına yönelik müzakerelerde son durum, Birleşmiş Milletler gözetiminde İsviçre’de Crans Montana’da yapılan müzakerelerdeki tıkanıklığın analizi, bundan sonra ne gibi seçeneklerin masada olduğu ve Türkiye için ne gibi sonuçları olacağı konularının ele alınacağı ifade edilmektedir.

 

Konferansta İKV Başkanı Sn. Ayhan ZEYTİNOĞLU ve TOBB Başkanı Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun açılış konuşmalarının ardından, KKTC Cumhurbaşkanı Sn. Mustafa AKINCI konuşmasını yapacak, ardından soru ve cevap bölümüne geçilecektir.

 

Anılan konferansın programı ekte gönderilmekte olup, katılmak isteyen firmalarımızın İKV’den Sn. Zuhal YILMAZ’a e-posta aracılığıyla (zyilmaz@ikv.org.tr ) ulaşmaları ve katılımlarını teyit etmeleri gerekmektedir.

 

Bilgilerinizi rica ederiz.

 

Ek: Kıbrıs Konulu Toplantı Programı (1 Sayfa) indirmek için tıklayınız.

 



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.