Bülten Sıra No: 2017/3130

Benin-Fildişi Sahili Ticaret Heyeti Programı

08 Eylül 2017, Cuma

DEİK’ten alınan bir yazıda;

 

DEİK organizasyonu, MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği) ve THY (Türk Hava Yolları) işbirliğinde, 08-12 Ekim 2017 tarihleri arasında Benin Cumhuriyeti ve Fildişi Sahili Cumhuriyeti’ne yönelik bir ticari heyet programı düzenleneceği; Kotonu ve Abidjan şehirlerini kapsayacak ziyarette; seminerler, ikili iş

görüşmeleri ve kurum ziyaretlerinin gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir.

 

Her iki ülkeye yönelik yeni iş ve yatırım imkânlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek heyete pirinç, tahıl ürünleri, makarna, buğday unu, tavuk eti, çimento, kâğıt ürünleri, elektrikli aletler, transformatörler, kablolar, rafine petrol ürünleri, çimento, demir-çelik ürünleri, otomobil ve yan sanayii, maden işleme makineleri, sportif hazır giyim ürünleri, tekstil ürünleri, sentetik iplikler, dokuma kumaş, eczacılık malzemeleri, kişisel bakım ürünleri, ayakkabı, prefabrik yapılar, hijyenik kağıt ürünleri, pamuk, kaju, palm ve deniz ürünleri, kahve ve kakao, alt yapı, konut, sağlık, ulaştırma, lojistik ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren firmalarımızın katılımlarında fayda görülmektedir.

 

Bu çerçevede; azami 20 katılımcıdan oluşacak ziyarete katılmayı arzu eden üyelerimizin 20 Eylül 2017 Çarşamba günü mesai bitimine kadar http://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/454/9032 bağlantısında yer alan katılım formunu doldurarak, ödeme dekontunu DEİK’e (Saadet Gülmez, E-Posta: africa@deik.org.tr, Tel: 0 212 339 50 61) iletmeleri gerekmektedir. Heyetin taslak programı ekte yer almaktadır.

 

Katılım Koşulları:

1. Başvuru formunun doldurulurken web tarayıcısı olarak Google Chrome kullanılması önemle rica olunur.

2. DEİK paket ön avans program bedeli 1.500 ABD Dolarıdır. Paket programa dahil hizmetler: THY İstanbul-Kotonu gidiş ve Abidjan-İstanbul dönüş biletleri, Kotonu-Abidjan gidiş-dönüş biletleri, konaklama, ara transferler ve çalışma yemekleri. (Türkiye içi bağlantı uçuşları dahil değildir. Yurtiçi

uçuşunu almak isteyen katılımcılarımızın kayıt formunda uçacakları şehri belirtmeleri gerekmektedir. Bu bilet için ekstra ödeme talep edilecektir.)

3. Ödeme seçenekleri, formu doldurduktan sonra ekrana gelecektir. Ödeme hesaba havale veya online olarak kredi kartı ile yapılabilmektedir.

Banka Adı : TÜRKİYE İŞ BANKASI BEYOĞLU ŞUBESİ (1011)

Hesap Adı : DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER KURULU / AFRİKA

Swift : ISBKTRISXXX

IBAN : TR21 0006 4000 0021 0113 3146 38 USD

4. Başvuru ve ödemeler için son tarih: 20 Eylül 2017, Çarşamba

5. Ödeme esnasında bilgiler eksiksiz girildiği takdirde, makbuzunuz tarafınıza gönderilecektir.

6. Havale yoluyla ödeme yapıldığı takdirde, ödeme dekontlarının DEİK’e (Saadet Gülmez, africa@deik.org.tr) iletilmesi rica olunur. (Kredi kartı ile ödeme yapıldığında bu işleme gerek yoktur)

7. Katılımcıların, 20 Eylül 2017 tarihine kadar başvurularını iptal etmeleri durumunda, ön avans ödemelerinin iadesi mümkün olacaktır.

8. Benin ve Fildişi Sahili Türk vatandaşlarına vize uygulamaktadır. Anılan ülkeler için sarıhumma aşısı gerekmekte olup, aşı kartlarının taşınması zaruridir. Sarıhumma aşısı ücretsiz olarak Sağlık Bakanlığı Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü’ne (www.seyahatsagligi.gov.tr) bağlı seyahat sağlığı

merkezlerinde yapılmaktadır.

 

Benin Vizesi

Benin Ankara Büyükelçiliğinden alınacaktır.

A: İlkbahar Mah. Galip Erdem Cad. 608. Sok. No:7 Oran, Çankaya, Ankara

T: 0 312 490 08 15

F: 0 312 490 31 80

Ücret: 100 EUR (paket ücrete dahil değildir.)

Gerekli Belgeler:

1. Pasaportun aslı (en az 6 ay geçerli)

2. Arka fonu beyaz normal biyometrik 2 adet fotoğraf

3. DEİK vize destek yazısı

 

Fildişi Sahili Vizesi

Fildişi Sahili Fahri Konsolosluğundan alınacaktır.

A: Galata Plaza, Kore Şehitleri Cad. No:9, 34394 Zincirlikuyu

T: 0 212 444 058

E: konsolos@fckonsolosluk.com

Ücret: 80 USD (paket ücrete dahil değildir.)

Gerekli Belgeler:

1. Pasaportun aslı (en az 6 ay geçerli)

2. Arka fonu beyaz normal biyometrik 2 adet fotoğraf

3. DEİK vize destek yazısı

 

Taslak program için tıklayınız.

 



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.