Bülten Sıra No: 2016/2494
AFRIKADA İŞ FIRSATLARI Hk.
17 Mart 2016, Perşembe
Türkiye İhracatçılar Meclisi’ nden alınan bir yazıda,
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)’ nden yazısına atfen, Türkiye ve Afrika arasındaki işbirliğin geliştirilmesine yönelik olarak MUSİAD ve DEİK işbirliği ile 24 Mart 2016 Perşembe günü 13.00 – 16.00 saatleri arasında MÜSİAD Genel Merkezi’ nde “ UGANDA ve TANZANYA’ da İş Fırsatları “ konulu panel etkinliğinin düzenleneceği belirtilmektedir.
Anılan toplantıda, Afrika ülkelerinin özel sektörünü temsil eden ve dış ekonomik ilişkilerini geliştirmeye yönelik faaliyet gösteren kurumların üst düzeyde temsil edileceği bildirilmekte olup. ülkedeki vergi ve hukuk avantajları, ülkelerimiz arasında işbirliğini geliştirmeye yönelik olanaklar gibi karşılıklı yatırımları ilgilendiren birçok konuda detaylı bilgi verileceği ifade edilmektedir.
Bahse konu etkinlik programı ekte yer almakta olup, toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin 22 Mart 2016 Salı günü mesai bitimine kadar disiliskiler@musiad.org.tr adresine e-posta gönderilmesi gerekmektedir.
LCV:
İlgili Kişi : Sevda Güzel
Tel : (0212) 395 33 41
E-posta : disiliskiler@musiad.org.tr
Adres :.MÜSİAD Genel Merkezi Sütlüce Mah. İmrahor Cad. No: 28 34445 Beyğlu – İstanbul
Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.