Bülten Sıra No: 2015/2143
Türk Tekstil Ürünleri için Japonya Pazarında yeni bir fırsat: Jitac – European Textile Fair
21 Mayıs 2015, Perşembe
Türk Tekstil Ürünleri için Japonya Pazarında yeni bir fırsat: Jitac – European Textile Fair
Son üç dönemdir Birliğimizce info stand katılımı düzenlenen JITAC European Textile Fair fuarına ülkemizden katılımı arttırmak ve üreticilerimize yeni Pazar fırsatları sunabilmek amacıyla; Birliğimizce Türkiye katılımına özel bir alan talebinde bulunulmuştur.
Fuara Ekim 2015 dönemine milli katılım organizasyonu düzenlenmesi mümkün olmamakla birlikte firmalarımızın Türkiye grubu altında ancak bireysel düzeyde katılımları mümkün olabilecektir. Bu çalışmanın ayrıca Birliğimizce bir info-stand ve tanıtım uygulamalarıyla desteklenmesi planlanmaktadır.
Anılan fuarın Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen bireysel fuarlar listesinde yer almaktadır.
Katılımınızın kesinleştirilebilmesi ve fuar yerleşimlerinin bir an önce belirlenebilmesi için ekteki formun firma temsilcileriniz tarafında imza ve kaşeli halde doldurulması ve 27 Mayıs 2015 Çarşamba gününe kadar tdhfuarlar@itkib.org.tr adresine iletilmesi gerekmektedir.Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.