Bülten Sıra No: 2014/1882
Lüksemburg'a Ticaret ve Yatırım Heyeti
06 Kasım 2014, Perşembe
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)’ten alınan bir yazıda,
TC. Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat ZEYBEKCİ’nin 26-28 Kasım 2014 tarihleri arasında Lüksemburg’da düzenlenecek olan JETCO toplantısı kapsamında, DEİK organizasyonu ile geniş katılımlı bir ticaret ve yatırım heyeti düzenleneceği, ve anılan heyete Lüksemburg iş dünyasından da yoğun katılım beklendiği belirtilmektedir.
Bahse konu ziyaret esnasında lojistik, altyapı-inşaat (sürdürülebilir yapılaşma ve yeşil teknolojilerin kullanımı), finans, enerji, yenilenebilir enerji, çevre teknolojileri, uydu teknolojileri ve turizm sektörlerinde işbirliği fırsatları ile 3. pazarlarda ortak girişimlerin ele alınacağına değinilmektedir.
Lüksemburg’un Schengen vize bölgesinde olması sebebi ile ziyarete katılacak olan özel sektör heyetinin bilgileri Ankara’daki Lüksemburg Büyükelçiliği’ne DEİK tarafından iletilecek olup, katılımcılar bireysel başvurularını gerçekleştireceklerdir.
Ziyaretin konaklama, uçak, transferler, yemek gibi organizasyon giderlerini karşılamak üzere, katılımcıların DEİK’in İş Bankası Beyoğlu Şubesi (1011 Şube Kodu) TR67 0006 4000 0021 0113 3145 86 numaralı Euro hesabına 500 Euro avans ödemeleri ve ödeme dekontunun açıldama kısınına katılımcı ismi ile “Lüksemburg Ziyareti” ibaresini yazdırmaları gerekmektedir. Katılım bedelinin kesinleşmesine müteakip bakiye tutar ziyaret öncesinde katılımcılardan tahsil edilecektir.
Ziyarete katılmak isteyen üyelerimizin, DEİK ile irtibata geçmeleri gerekmektedir. (İlgili kişi: Neslihan Onuralp, Tel: 0 212 339 50 17, e-posta: nonuralp@deik.org.tr )
Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.