Bülten Sıra No: 2011/330

İskenderiye Ticaret Odası Heyeti- Gaziantep

14 Eylül 2011, Çarşamba
GAİB Genel Sekreterliğinden alınan bir yazıyla , İskenderiye Ticaret Odası üye firma temsilcilerinden oluşan bir işadamları heyeti 17-21 Eylül 2011 tarihleri arasında Adana-Mersin-Gaziantep bölgelerine bir ziyaret gerçekleştirecektir. Ekte taslak programı yer alan ziyaret çerçevesinde Türk firma temsilcileriyle de temaslarda bulanacaklardır.
 
Söz konusu ziyaretin, İskenderiye-Mersin ro-ro hattının Türk ve Mısırlı firmalarca kullanımının teşvik edilmesi, Mersin-Adana-Gaziantep bölgesinin ticari ve ekonomik potansiyelinin Mısır’a yönlendirilmesi ve önümüzdeki dönemde Mısır ile ticari ilişkilerde olumlu yönde bir ivme kaydedilmesi açısından faydalı olacağı değerlendirilmektedir.
Bu çerçevede, Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde ve Genel Sekreterliğimiz organizasyonunda 20 Eylül 2011 tarihinde Birliğimiz Hizmet Binası’nda, ekli listede yer alan İskenderiye Ticaret Odası Heyeti katılımcı firmaları ile firmalarımızın ikili iş görüşmeleri yapmaları sağlanacaktır.
 
İkili görüşmelere katılmak isteyen firmalarımızın ekte yer alan firma katılım formunu hangi firma ile görüşmek istediklerini belirterek doldurmaları ve banudemir@gaib.org.tr e-posta adresine veya 0342 211 05 34 nolu faks numarasına iletmeleri gerekmektedir. İkili görüşmeler için yapılacak eşleştirme neticesinde görüşme saatleri firmalara bilahare bildirilecektir.
 
Bilgi İçin İlgili Kişiler :
Banu DEMİR - 0342.211 05 37
Funda ALLAHVERDİ – 0342.211 05 39
 
Ekler: Taslak Program
         Firma Katılım Formu
         Mısır Heyet Listesi


Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.