Bülten Sıra No: 2010/429

R:T-L.Moda Fuarı 26-27-28 Mart 2011 Roma-İtalya

02 Aralık 2010, Perşembe
Euromeeting Group Srl. Fuar şirketi tarafından 26 – 28 Mart 2011 tarihleri arasında RTL (ROMA TOTAL LOOK) Moda Fuarı İtalya’nın başkenti Roma’da Nuova Fiera di Roma fuar alanında düzenlenecektir.
 
RTL fuarı moda sektöründe yer alan firmaların yenilikçi ve rakiplerinden farklılaştıran yönlerini ortaya çıkarmak temeli üzerine kurulmuştur. Hazır giyim, ayakkabı, deri ve aksesuar sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar fuara katılabilmektedir. Fuarda toplam 4 ana bölüm bulunmaktadır: B2-B, Fash-ION, Meet-ING ve Lab-ORATORY.
 
B2-B bölümü 2011 yılı ön koleksiyonlarını ve hazır giyimi içermektedir. Fash-ION bölümünde defile alanları bulunmaktadır. Lab-ORATORY bölümünde ise moda akademileri ve enstitülere ait bölümler bulunmaktadır. Son olarak, Meet-ING alanında ise moda ekonomisi ve mevzuatı hakkında konferanslar verilmektedir.
 
Alıcılarının % 70’inin İtalya’dan %30’unun ise Avrupa’nın diğer ülkelerinden geldiği fuarı 2010 yılında toplam 14.500 kişi ziyaret etmiştir. Fuarda toplam 100 firma stand açmıştır.
 
Fuara katılmak isteyen üyelerimizin aşağıda iletişim bilgileri yer alan Euromeeting Fuar İdaresi ile irtibata geçebilirler.
 
Euromeeting Group S.R.L
Telefon: +39 06 27 85 84 54
Faks: +39 06 83 50 71 33


Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.