Bülten Sıra No: 2009/378

İstanbul Ticaret Odası'ndan “Sağlıklı Gıda Üretiminde Hijyenin Önemi ve Çalışma Şartları Paneli”

20 Temmuz 2009, Pazartesi
     İstanbul Ticaret Odası’ndan alınan bir yazıda, Odaları tarafından sağlıklı gıda üretiminde hijyenin önemi ortaya konulup, çalışma şartları konusunda durum değerlemeleri yapılarak geleceğe yönelik hedefleri belirlemek ve gelişmelere dikkat çekerek neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bu sene yürütülen çalışmalar çerçevesinde bir panel düzenleneceği bildirilmektedir.
 
     28 Temmuz 2009 Salı günü 13:30 – 17:30 saatleri arasında İstanbul Ticaret Odası 5.Kat Meclis Salonu’nda, ücretsiz düzenlenecek olan “Sağlıklı Gıda Üretiminde Hijyenin Önemi ve Çalışma Şartları Paneli” ne katılmak isteyen firmaların, ekte yeralan katılım formunu doldurarak Odaları Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Şubesi’ne ya da (212) 520 17 95 nolu faksa göndermeleri gerekmektedir.
 


Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.